Erica Entertainment

Thema Actrice

De Thema Actrice kan worden ingezet voor rollen of scènes tijdens workshops, symposia of studiedagen om uw presentatie levendig te maken en kracht bij te zetten. Door het neerzetten van een themakarakter en het uitbeelden van een bepaalde situatie, is het soms makkelijker over het onderwerp te praten en ervan te leren. Een voorbeeld is het neerzetten van een scène van een verpleegkundige met een dementerende vrouw of een moeder met een opstandige puberdochter.
Als thema-actrice kan ik ook meedenken over geacteerde bijdragen rond een specifiek gespreksthema. De thema-actrice is 1 tot 2 uur per workshop of studie in te zetten.

Musical en Theaterles

Een musical en theaterles op school,  buurthuis of dergelijke. Vind je het leuk om in de huid van iemand anders te kruipen met allerlei hoedjes en verkleed kleren. Bijvoorbeeld een koning of boerin. Je fantasie de vrije loop te laten en een eigen verhaal te bedenken. Of vind je het leuk om een liedje in te studeren in een andere taal met een dansje erbij. Theater improvisatie en vrije expressie is leuk om te doen. Alles kan en mag niets is te gek. Dit geeft zelfvertrouwen en maakt je vrijer. Kortom laat je gaan! Minimaal 5 theaterlessen van een uur met eind optreden! Kinderen 2 t/m 12 jaar.