Erica Entertainment

Algemene Entertainment

Beppie Bep, De Schoonmaakster

De onverwacht aanwezige schoonmaakster Beppie Bep. Ze is opgeleid door de beroemde schoonmaaksters Moeder en Zus, waardoor er geen betere schoonmaakster is dan Beppie; niets is haar te vies. Ze geeft tips op allerlei gebieden van droog tot nat schoonmaken. Beppie controleert alles en maakt schoon; op het dwangmatige af. Daarbij is ze attent, gezellig mondig en bemoeit zich overal mee.

Beppie is 1 tot 2 uur per gelegenheid in te zetten.

Carola Ceremonia, Ceremonie Dame

(Ca)Rola is een gastvrouw ten voeten uit. Voor een gezellige avond, met lachende gasten die van hun stoel komen, dan is Carola de aangewezen persoon. Ze kletst de avond aan elkaar en biedt als excentrieke gastvrouw/ceremoniemeester een aantal acts op maat van zang, spel en improvisatie.

Carola is 1 tot 2 uur per gelegenheid in te zetten.Paparazzi Fotografe Jannie v. T

Ontvangst bij de deur en net even anders. Ze is erg nieuwsgierig en wil alles graag weten en maakt overal een foto van.

Jannie v. T. is 1 tot 2 uur per gelegenheid in te zetten.

 

Eveline Mandoline, De Beroemde Zangeres

Eveline Mandoline is een beroemde zangeres uit een Rotterdams hoger sociaal-maatschappelijk milieu, waar ze enigszins is ‘(uit)gevallen’. Zij beweert dat ze aan een conservatorium een opleiding Klassieke Zang heeft genoten en zingt dan ook de sterren van de hemel vanuit een breed zangrepertoire. Eveline betrekt het publiek bij haar optreden en is een echt feestbeest. Als verstokte vrijgezel weet ze de mannen om haar vingers te winden.

Eveline Mandoline is 2 keer een half uur per gelegenheid in te zetten.

Esmeralda

Esmeralda

Wat is ze gezellig en wat ziet ze er mooi uit. Esmeralda speelt de mooiste liedjes op aanvraag. Van meezingers tot luistermuziek. En als u wilt brengt ze ook nog haar ezel Donkey mee.

Esmeralda is 2 keer een half uur per gelegenheid in te zetten.


Erica als zangeres

Erica als zangeres

Erica net even wat serieuser en persoonlijker met veel liefde en aandacht van Hart tot Hart. In een zorginstelling op de huiskamer. Of in de thuissituatie voor u bejaarde moeder of vader om de herinneringen te laten voortleven, die je nooit vergeet door het zingen van bekende melodieen in eigen omgeving. Repertoire in overleg.

Erica kan 1 of 2 liedjes zingen of 2 keer een half uur per gelegenheid.